DJ ARGIRIS

DJ ARGIRIS

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΖΑΧΑΡΩΣ
ΕΔΡΑ : ΖΑΧΑΡΩ



ΠΡΟΣ:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Κον. Γιάννη Ν. Ραγκούση



Ζαχάρω, 28Απριλίου 2011
Αριθ. Πρωτ. Νο 10



ΘΕΜΑ: ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙΑΦΑ (Έναρξη λειτουργίας λουτρικής περιόδου )


Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Μετά από τις έντονες ανησυχίες μας για την έναρξη της λουτρικής περιόδου των Λουτρών του Καϊάφα, στο Δήμο Ζαχάρως του Ν. Ηλείας, και έχοντας υπόψη μας την περσινή κατάσταση που επικρατούσε όπου η έναρξη έγινε τον Αύγουστο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και εσάς για την όλη κατάσταση.
Ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως, μαζί με τον πρόεδρο των αυτοκινητιστών Ζαχάρως αλλά και με άλλους φορείς της ευρύτερης περιοχής των Λουτρών του Καϊάφα επισκεφθήκαμε των διευθυντή των Λουτρών, κ. Λευκαδίτη.
Στις 11 Απριλίου 2011 επισκέφθηκα τα γραφεία των Ε.Τ.Α στην Αθήνα όπου και είχα επαφές με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Λάμπρου. Στη συνάντηση μας, όπου σε κλήμα αισιοδοξίας, αναφέρθηκε ο κ. Λάμπρου για τη φετινή περίοδο ότι θα γίνει η έναρξη το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου ,αφού μας διαβεβαίωσε ότι οι υπογραφές από τα συναρμόδια Υπουργεία και τους υπουργούς τους έχουν κατατεθεί και μας απομένει μόνο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Κύριε Υπουργέ,

Επειδή η περιοχή του Δήμου Ζαχάρως δεν έχει άλλη πηγή πλούτου και οικονομικής ανάπτυξης .
Επειδή τα λουτρά του Καϊάφα με την έναρξη τους θα απασχολήσουν αρκετά άτομα, γεγονός που πραγματικά θα είναι μια σανίδα σωτηρίας στην οικονομική ύφεση που διανύομε .
Επειδή ο εμπορικός κόσμος και οι συνάδελφοι επαγγελματίες θα έχουν οικονομική ανάπτυξη.
Και τέλος, όλοι οι πολίτες του νομού Ηλείας και ιδιαίτερα του Δήμου Ζαχάρως βλέποντας ότι αξιοποιούνται τα λουτρά του Καϊάφα ,που όπως ήδη γνωρίζετε είναι τόπος μοναδικής φυσικής ομορφιάς και πηγή υγείας αναγνωρισμένο όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε διεθνές, θα έχουν τη χαρά να συμβάλουν ενεργά στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη επέμβασή σας για την έναρξη της λουτρικής περιόδου των Λουτρών Καϊάφας έτσι ώστε, με τις υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν να χαρίσουν όχι μόνο σωματική υγεία στους επισκέπτες αλλά και μια οικονομική ανάσα στους κατοίκους της περιοχής μας.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο δήμο μας, έτσι ώστε να έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε δια ζώσης ιδέες και προτάσεις για την αξιοποίηση και προβολή του Καϊάφα .

Σας παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.


Μετά τιμής,


Αργύρης Παύλος

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζαχάρως